Ontstaan

Slagerij t' Kint, het begon op 2 oktober 1934 toen Honoré t'Kint  een slagerij opende op de hoek van de Langestraat en de Abdijstraat.
In 1964 trad zijn oudste zoon, Alfons t'Kint in de voetsporen van zijn vader. Meer dan 40 jaar heeft Alfons met zorg en toewijding de slagerij gerund.
In 2001 zette Alfons' jongste zoon Peter t'Kint de zaak verder, met evenveel enthousiasme en gedrevenheid als zijn vader en grootvader.


Al 70 jaar is slagerij t'Kint een begrip in de omgeving. Onze grootste troef is de aankoop van levende runderen.

De koeien lopen los in het malse gras van de uitgestrekte weilanden. Dit is de enige manier om vlees van puur natuur te kunnen garanderen.

Hoewel het zeer arbeidsintensief werk is, worden de geslachte runderen nog steeds door ons uitgebeend en bewerkt.

 

Als klant kan u een uitgebreide keuze maken uit vlees van topkwaliteit, vleeswaren, bereide gerechten of een variatie aan schotels voor uw feestelijkheden. Wij hechten ook veel belang aan de familietraditie. Zo worden pensen, vleesbrood, droge worsten, paté, salades, enz... nog steeds op ambachtelijke wijze door ons zelf bereid.

 

Dit is niet alleen een traditie  maar ook een bewuste keuze, want alleen op deze manier kunnen wij u met zekerheid een product van de beste kwaliteit met garantie aanbieden.

Gallerij...

Copyright 2016 Slagerij 't Kint .:. 053/66.71.16 .:. info@slagerijtkint.be .:. Langestraat 275 1790 Affligem